Popravci

 

 

Audi Q7 30 oznaka motora BUG  ECU MOTORA BOSCH 0281013691 4L0910401K sa DPF i bez DPF_a 0281012772 4L907401 u ponudi REPARIRANI sa garancijom.

Mogućnost kodiranja i prebacivanje kodova.

q7 bug

 

 

Popravak AirBag upravljačkih jedinica

Nakon sudara sa vašim automobilom donesite nam vašu neispravnu upravljačku jedinicu AirBaga na popravak i radit će jednako kao nova. Bosch, Continental, Autoliv, TRW......

  

Popravak ABS i SBC upravljačkih modula

Svih vozila Audi BMW OPEL KIA VAG.......

  

Nakon 300000 aktiviranja bosch je predvidio servis SBC uredjaja jer se pokazalo da postoji mogućnost zakazivanja što bi moglo biti kobno. Mi možemo resetirati SBC što mu produžuje vijek još sigurno 30%. Druga faza je da repariramo sve potrošne dijelove što znači da je tako repariran SBC ponovno siguran kao novi.

Popravak Bosch VP44 dizelske pumpe

NOVOST! Kod Audi/VW 2.5 tdi V6, Opel DTI, Ford TDDI, više Vam nije potrebno mijenjati dizelsku pumpu. Nije ju potrebno ni skidati s vozila, jednostavno nam donesete elektronski dio koji se nalazi na vrhu Bosch VP44 pumpe.

Dekodiranje i popravak autoradija

Zaboravili ste ili previše puta unijeli krivi kod? Mi imamo riješenje za Vaš problem.
Popravak MB COMAND 221, 216, 211...

  

Popravak joystik-a za radio navigaciju u mercedesu C klasa od 2005godine WDB204 E klasa 212.

Pojačalo za Mazdu Popravak.
 
 
BMW BM54 POJAČALO POPRAVAK.
 BM54
  Pregled i zamjena mjerača protoka zraka (LMM)

Tipičan kvar kod turbodizelskih, ali i kod većine benzinskih motora, kad senzor ne radi ispravno motor nema pravu snagu. Popravak senzora nije moguć već je potrebna zamjena. Najveći problem zadaje vlasnicima A klase WDB168 kod tog modela mjerač protoka zraka nalazi se u motornom kompjuteru ECU i proizvođač je predvidio da se mjenje kompletan kompjuter koji u nekim slučajevima prelazi vrijednost kompletnog automobila što nije isplativo to je predviđeno zato što se u tom kao i u većini novih automobila nalazi adaptabilni softver pa nije dovoljno samo staviti novi luftmeser već i podesiti parametre mi u 99% slučajeva uspješno rješavamo taj problem.

  

A klasa više nije potrebno mjenjati cijeli ecu kad ode mjerač protoka A140 i A160 zamjena mjerača protoka zraka.

Takodjer uspješno popravljamo elektroniku mjenjače A klase 168 komunikacija broj okretaja....

 

DRIVER INJENCTOR TOYOTA DENSO

DENSO INJECION TOYOTA DRIVER za dizne

.

Poravak modula dizni na vozilima TOYOTA  naj češće nakon zamjene akumulatora auto više ne radi gori lampica kvara motora kratko primi i odmah se ugasi


Popravak kilometar sata

Otklanjanje kvarova i usklađivanje kilometar sata. Problemi povezani s zimskim temperaturama, Otkazivanje procesora u kontrolnoj ploči dovodi do tog da se automobil uopće nemože pokrenuti ili neispravnog rada: pogotovo kod Audi, VW, Renault Laguna, Clio, Citroen, Peugeot MB Vito i ...

Ne rade pokazivači brzine ili broja okretaja kod svih modela uspješno popravljamo.

              

ŠKODA OCTAVIA

Problem kazaljki sve radi ali kazaljke brzine okretaja benzin i temperatura se ne miču uspješno popravljamo bez zamjene sata uz garanciju


 

RENAULT SENC

Renault Senic II Sat sa fluoroscentnim pozadinskim osvjetljenjem, prekida gubi točno vrijeme i diže po 50000km kad ponovno proradi uspješno popravljamo.

 

Popravak sata MB SLK 220

problem gubitka osvjetljenja ili komplet prestanka rada sata na MB SL i SLK uspješno popravljamo!

problem pokazivača brzine-elektonski displej pokazuje brzinu a kazaljka stoji ili pokazuje netočno.


Popravak Servo Volana

Servo prestaje raditi ili vuče u jednu stranu Fiat Punto II, PuntoGrande ,Alfa, Lanca, Opel, Renault, Toyota, Citroen... Uspješno popravljamo uz garanciju.

     

POPRAVAK BRAVE ZAKLJUČAVANJA VOLANA

Puno novih automobila imaju servo električnu bravu blokade volana koja je podležna kvarovima ako se pokvari u tom slučaju automobil nemože upaliti niti se može okretati volan. Naj češće su to elektronički kvarovi koji su povezani sa smart ključem i nemože se staviti samo druga brava već je treba i kodirati. Uspješno rješavamo renault mercedes pasat..

Popravak ECU-a

Događa se, da je uzrok nepravilnog ili prestanka rada motora pokvaren ECU. Zamjena istog novom je veliki trošak, ali nakon našeg popravka biti će jednak novom.

Fiat Alfa Lanca Uspješno popravljamo i dekodiramo sve MM ECU IAW59 M2,M3, od punta 1.2, IAW5SFxx, IAW5SF3,M2, M3 Punto Grande Idea 1,4, IAW5NF,T1 Stilo 1,6 popravak dekodiranje (greška plovak, klapna, senzori, gašenje u vožnji),

     

 

MERCEDES ECU MR PLD POPRAVAK

Mercedes M, L, i S motori 3,2 4,0 4,2CDI TEMIC Ecu Problem sa paljenjem. MB ATEGO ACTROS PLD MR popravak kodiranje

 

OPEL ECU (eng. Engine Control Unit)

Kod većine novijih opel vozila proizvođač je smjestio računalo motora na sam motor to u puno slučajeva šteti računalu motora pa tako stalne promjene temperature i vibracije kojim je izložen ECU štetno utječu na vjek računala. U većini slučajeva uspješno popravavljamo sve nastale kvarove na računalima za sve tipove: Isuzu 1,7, Denso, Bosch, Siemens, X16SZR,Y17DT,Z10-12XE,Z14XEL,Z16XEP,Z16XE,Z18XE-simtek-71,Z22SE.Najjednostavniji ECU kontrolira samo kolicinu goriva koja se ubrizgava u cilindar često samo jedna centralna brizgaljka dok kod automobila koji su proizvedeni u novije vrijeme kao sto su i ovaj ECU upravlja sa ubrizgavanjem goriva, paljenjem smjese zraka i goriva, kontrolom ispravnosti rada cijelog motora i komunikacije sa ostalim senzorima u automobilu kao što je klima zaštita od neovlaštenog odvoženja disple gdje se prikazuju sve informacije o temperaturi trenutnoj potrošnji i još puno toga.

Otklanjamo probleme kao sto su problemi sa paljenjem, ubrizgivanjem, neispravnog rada nekog od senzora (uz uvijet da je senzor ispavan) i sl.
Ovakav ECU i slični njemu trebaju vrlo ozbiljan pristup jer se radi o vrlo osijetljivoj materiji.Elektronika modula pokrivena je kompletna gelom a radi se o vrlo sitnim SMD elementima te mjestima spoja koja ne podrzavaju standardnu tehniku lemljenja i upotrebu standardnih lemnih zica.

ECU Opel Simtec Z18XE

 

RAČUNALO BOSCH PUMPE OPEL Y17DT GREŠKA P0251
OPEL Isuzu motori 1,7sa bosch pumpom rade tako da se ubrizgavanje kontrolira preko jednog regulatora bosch pumpe gdje se za svaki takt ubrizgavanja vrše korekcije koje se dobivaju od glavnog računala kompjutora a za to je zaduženo računalo bosch pumpe koje se nalazi na blohu motora. Radi samog smještaja i izvedbe izloženo je stalnim vibracijama i promjenama temperature često na vozilu nema ni obloge ispod motora tako da za vrijeme vožnje po mokrom kolniku bude izloženo i zapljuskivanju vode. Česta je pojava da motor ne pali da nemirno radi ili se ugasi dok se malo zagrije naj češće daje grešku P0251. Takvo novo računalo dodje jako puno a popravak cca 10% novog računala uz garanciju.

 

Popravak ključa daljinskog zaključavanja

Centralno zaključavanje ne reagira na komandu Vašeg daljinskog ključa, renault kartica Mb audi, opel i ....? Možda je uzrok kvar unutar, inače osjetljivog, ključa.

Display

Audi, BMW, MB, Renault, VW (piksel feler) izmjena displeja na satu, klimatronku, centralni od radia.

Opel Centralni Displej

 


 Mercedes Vito
 

 

Tuareg Pozadinska rasvjeta

Popravak imobilizatora

Otklanjanje kvarova i greški vezanih uz imobilizator popravak prekodiravanje.

Problem hladnog starta

Značajno kod Opel 2.0 DTI motora, Škoda, Volkswagen TDI otklanjanje problama.

Problem Vrućeg starta.

Nakon što se auto ugasili i nakon 5 do deset minuta stajanja auto vrti ali neće primiti naj češće WV i Škoda

NA SVE POPRAVKE DAJEMO GARANCIJU od 1 mjesec do 1 godine!